CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

NewsNemrég kaptam egy információt, miszerint az Hungary Esport Fineness moviemakere, Hungary Kuzseja "Rewoo" László egy nagyszabású fragmovie készítésébe kezdett. Úgy gondoltam felteszek neki pár kérdést, hogy mire is készül pontosan:


Honnan jött az ötlet, hogy több, egymástól eltérő nemzetiségű játékos fragjét egy videóba vágd össze?

Még tavaly decemberben találtam ki, hogy csinálok egy kb. 2 perces clipet preinvite/invite playerekkel, de nem volt kedvem elkezdeni. Azóta több magyar és külföldi játékost ismertem meg, akik közül páran jelezték, hogy szeretnének szerepelni, pár embertől pedig én kértem demokat.


Körülbelül milyen hosszúra tervezed az alkotást?

Hát először ugye 2 percesre terveztem, amikor még csak 10 demom volt a cliphez, de mára ez a szám körülbelól 25-30-re emelkedett, így valószínűleg a 2 percnél jóval hosszabb, 5-7 perces lesz.


Előreláthatóan kik fognak szerepelni benne?

A movieban szereplő játékosok mindegyike több LAN-t megjárt profi játékos, név szerint: Netherlands aerox, Hungary BTURBO, Hungary edwardz, Germany katana, United Kingdom killzx, Sweden kowa, Hungary orobeRto, Belgium sEnzaj, Germany TAYYY és Hungary warTz.Z.Néhány előzetes kép a készülő fragmovieból


Milyen extrákkal fogsz előrukkolni ebben a movieban?

Orobertonak volt egy ötlete, ami nagyon megtetszett nekem és még senki sem használta semmilyen fragmovieban. A lényege annyi lenne, hogy minden játékost, aki a movieban szerepel, egy játékkártyán fogok megjeleníteni, amin a különbőzö játékbeli értékeik is rajta lesznek (skill, aim, rush, stb.).


Nagyjából hol tart most az alkotás?

Közel a fele már kész van a movienak, azonban mostanában idő hiánya miatt nem igazán foglalkozom vele, de mikor van egy kis szabadidőm és persze motivációm, akkor editelem tovább.Links: -
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV