CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News



A Phantasmagoria bejelentette a moviekészítő versenyét, melynek 150 € lesz a díjazása, amit csupán egyetlen versenyző, mégpedig természetesen a győztes tehet majd zsebre.

A movie a nemrég véget ért Gamersject Bunny Challenge-re koncentrál, ezen belül is a második helyen végzett Phantasmagoria csapata által szerzett fragekre. A vállalkozó szelleműeknek a nevezés érdekében nem kell mást tenniük, mint egy rövid bemutatkozó e-mailt írni a [email protected] címre, amely tartalmazza a teljes neveteket, nicket és egy elérhetőséget (e-mail, xfire, skype).

A készítendő alkotások az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie:
  • Csak és kizárólag a megadott demók használhatóak
  • Időtartam: min. 2, max. 10 perc
  • Mind az öt játékosnak szerepelni kell, azonos időtartamban
  • Tartalmaznia kell a Phantasmagoria logók egyikét.

Itt fel is merülhet a kérdés, hogyan juthattok hozzá a játékosok frageihez? Nos ez nagyon egyszerű, mivel egy csomag keretében feltöltésre kerültek a rögzített demók, amiket ITT tudtok letölteni.

Amikor elkészültetek a movie-val, melynek határideje 2012. május 31., egy újabb e-mail ([email protected]) keretében ezt jelezni tudjátok, amiből ki ne felejtsétek a letöltő linket.

A elkészült videók június 1. és 17. között kerülnek a közönség szavazás elé, melynek végén a legjobb háromból a Phantasmagoria vezetősége dönti el a végső győztest. Sok sikert minden indulónak!

Phantasmagoria moviekészítő verseny
Links: -
written by johnnie



You have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport