CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

NewsMiután publikálásra került a Team Hungary idei Call of Duty 4-es csapatának felállása, úgy gondoltam, hogy készítek egy interjút a válogatott leaderével. Oláh "orobeRto" Róbert a következőképpen válaszolt kérdéseimre:


Az elmélkedő orobeRto

Milyen indíttatásból jött az, hogy a Team Hungary Call of Duty 4-es csapatkapitány legyél?

Elsősorban ki akartam próbálni magamat valami új dologban is, és ez úton is segíteni a magyar community-t. Diktatórikus módszerekkel kiiktattam ellenfeleimet, hogy egypártrendszert hozhassak létre, s így kétségeket kizáróan engem válasszon meg a nép. Na és persze nem mellékes, hogy beleírhatom az önéletrajzomba, hogy én voltam a 2012-es Team Hungary COD4 leader-e.


Milyen szerepet szánsz magadnak a csapaton belül?

Elsősorban egyfajta "manager" pozíciót, másodsorban meg akartam szerezni magamnak azt a lehetőséget, hogy főkommentátorként közvetíthessem a WiLD-TV színei alatt a magyar csapat pályafutását a NationsCup XV alatt. Harmadsorban pedig, ha valóban nincs más választásunk, és a backup utáni backup is kiesett, akkor beállhatok játszani is.


Voltál-e már korábban tagja a Team Hungary csapatának?

Igen, első szereplésem 2009-ben volt, amikor is hc player-ként "kezdtem", s akkor egy bronz kupát sikerült szereznünk. Valamit 2010-ben backup-ként voltam jelen S&D pro-ban.


Úgy gondolom elég információt tudtunk meg Team Hungary-s pályafutásodról, így áttérhetünk a mostani csapatra. Milyen szisztéma alapján választottad ki a játékosokat?

Nyilván elsőnek a magyarok- és egyben Európa legjobbjaiból válogattam, közülük kZstar-t, z1koX-ot, és boco-t. Utána danny-hoz és edwardz-hoz fordultam, hogy egészítsék ki a csapatot. Edwardz-nak cb-s gondjai miatt kellett nemet mondania, nélküle pedig danny is visszamondta. Majd MoNti-hoz fordultam, aki más "viccesebb" indokkal utasított el.Double Deagle skin Robi


Az érthető, hogy az Anexis eSports 3 játékosa tagja a felállásnak, de hogy-hogy ennyi WiLD-os is a keret tagja?

Színesebbé szerettem volna tenni a csapatot, de sajnos önhibámon kívül nem sikerült, így evidens volt, hogy azokat a játékosokat hívom meg, akiknek leginkább ismerem a tudását, és biztos vagyok benne, hogy jó döntés született. Így egészíti ki az Anexis három játékosát, DEADZ, STiN, és MONS.


Milyen eredményre számítasz a csapattól?

Minimum TOP3-at várok el a csapattól, de természetes a győzelem lenne a legideálisabb számunkra.


Sokan fogalmazták már meg a véleményüket a ClanBase-el kapcsolatban. Szerinted mi az oka annak, hogy kihaltak a ladderek?

Nos igen, a ladder-ek lassan 2 éve szinte üresek, nincsenek komolyabb csapatok aktívan 5v5 eu ladder-ban. Ennek fő oka a Vita-Nova megjelenése, és az egyébb channelek-be való bekerülés lehetősége, ami nagyobb gyakorlást biztosít a feltörekvő és profi csapatoknak, mint a CB. Főleg, hogy a Vita-Nova nem is támogatja a CB-t. Továbbá a színvonalasabbnál, színvonalasabb pénzes kupák megjelenése végleg a csőd szélére sodorta az 5v5 laddert. Azért mondom, hogy csak azt, mert az OpenCupok, NationsCupok, és EuroCupok rendre tele vannak jó csapatokkal, akik megküzdenek még esetleg pénzdíjért, kupákért és a presztízsért.Links: -
written by imrocYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV