CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

NewsA magyar Call of Duty 2 válogatott kapitánya a 2012-es évben a Team-Rock (régi d2T) csapatának oszlopos tagja, Hungary Szekeres "Szeki" Bence lett, akinek feltettem néhány kérdést a Team Hungary-vel kapcsolatban.


Szeki @ ICL 11

Fejtsd ki, kérlek, hogy hogyan lettél a Team Hungary 2012-es csapatának leadere!

Hivatalosan SMOGGER lett megszavazva a Team Hunagary CoD2 leader posztra, de mivel voltak fontosabb teendői nem nagyon ért rá összerakni egy csapatot . Lassan már kezdődtek a csoport beosztások és nekünk még nem volt CoD2 lineupunk ezért ráírtam tRUStY-ra, hogy végül is mi lesz a CoD2 csapattal? Erre azt mondta, hogyha nem lesz CoD2 lineup két napon belül, akkor kiveszik a CoD2-es nevezésünket. Megkérdezte, hogy elvállalnám-e a csapat összerakását SMOG hiánya miatt, én pedig egy kis csapattársi ösztönzéssel belementem.


Mennyire volt nehéz összeszedni ilyen rövid idő alatt a csapatot?

Nem volt túl nehéz. Magyarország legjobb csapataiból válogattam. Leginkább azokat választottam akikről tudom, hogy jók, megbízhatók, tapasztaltak és jófejek. Úgy gondolom, hogy a mostani - egyre haldoklóbb - sceneből azért egy eléggé ütőképes csapatot sikerült összehozni.


Kikből - és mi alapján építetted fel a csapatot?

A válasz egyszerű. Jó pár év alatt elég sok csapatban megfordultam, sok játékost megismertem. Kezdeném az ex-ESF-es rampagee-el, mostanában sokat játszunk együtt és nagyon tetszik amit csinál. Igazi egyéníség, ezentúl jófej és nem sírja végig a meccseket, ha valami nem úgy jön össze, ahogy el lett tervezve. Qkesz (terminátorunk vörös szem effektussal) azt hiszem őt nem kell bemutatnom senkinek. Véleményem szerint Magyarország egyik legjobb játékosa. Minden játékban megállja a helyét. Jelenleg a Battlefield 3-ban is Team Hungary csapatát erősíti, pedig csak 1,5 hónapja kezdte el ezt a számára új játékot. SMOGGER egyik legalazább és legjobb játékosa Magyarországnak számos LAN győzelemmel. Régóta játszunk együtt és ha szabad ilyet mondani ő egy állat.: ) Vitya (viktorKE) őt annyira nem ismerem még, mint a többieket, de láttam játszani és ő is teljes mértékben bele illik ebbe a keretbe. Remélem villogtatni fogja nagyszerű csipás tehetségét a TH színeiben is.: )


Kebit-tel (AMSTERDAM) vele is részt vettem már LAN-okon. Tudom hogyan játszik, és nem mindennapi ő sem. Ezentúl nem adja fel, bár néha kicsit IDEGBETEG, de nála ez megszokott.: ) Igazándiból mykee-t sem ismerem annyira, de tudom, hogy jól játszik és komolyan veszi az ilyen dolgokat (AIMMAP király).Pár Team Hungary-s ICL 11-en, hajnali órákban


Milyen eredménnyel lennétek megelégedve?

Hát jó lenne a csoportból kijutni (csak vicc : D ). Igazándiból ilyenkor azt szokták mondani, hogy csak TOP1, de én azt mondom, a legjobb 5-nek is örülnék.: ) Elvállik, majd hogyan sikerülnek a dolgok. Reméljük a legjobbakat, azt hiszem elég erős csapatunk van ahhoz, hogy egy szép eredményt elérjünk.


Mit gondolsz, feltámadhat a ClanBase hamvaiból? Hiszen 12 játékban számos top csapat vesz részt a XV. NationsCup-on.

Hát a NationsCup idejére biztosan. Azon túl nem tudom, mert eléggé el lett szúrva sok minden, például korrupt adminok tömkelege, rengeteg returned (köztük én is ). Ha nyersz egy meccset, akkor egyből "köcsög csaló 3. világi magyar vagy".


Links: -
written by imrocYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV