CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

Az Fnatic bejelentette, hogy Martin "Rekkles" Larsson fél év kitérőt követően a következő LCS évadtól ismét a narancs-feketéket erősíti majd.


Rekkles


Martin "Rekkles" Larsson neve először 2012-ben bukkant fel a nemzetközi League of Legends közösségben, mint Európa leendő legjobb AD-ja. Az Fnatic nem sokat gondolkodott és azonnal leigazolta a fiatal svédet, de a Riot Games által újonnan bevezetett LCS szabályzat miatt még nem kerülhetett be a kezdőbe.


2013 végére végre a szabályok is lehetővé tették Rekkles LCS szereplését, így át is vette Johannes "puszu" Uibos szerepkörét a csapatban. Ugyan a 2013-as év meglehetősen sikeres volt az Fnatic számára, de Rekkles az elvárásoknak megfelelően szállt be és tovább folytatták az LCS szezonok első helyének begyűjtését.


A 12-13. helyen befejezett 2014-es VB-t követően viszont elemeire esett szét az Európában addig szinte mindent megnyerő alakulat. Ennek során Rekkles is távozott, mégpedig a nagy rivális Alliance-hoz (Elements). A dolgok viszont itt nem egészen az elképzelések szerint alakultak 2015 első LCS évadában, mivel számos felállás változás után is csak a 7. helyet sikerült begyűjtenie a csapatnak.


A sokak által első helyre várt Elements csúfos kudarca után többen rögtön új együttes után néztek köztük Rekkles is. Az ő esetében ez az időszak nem tartott sokáig, ugyanis korábbi nevelő egyesülete újfent lecsapott rá és leigazolta a francia Pierre "Steeelback" Medjaldi helyével, akivel nem mellékesen egy újabb LCS győzelmet ünnepelhetett az Fnatic.


Hogy jó döntés volt-e az újjáépített Fnatic részéről visszahozni a korábbi sztár játékosukat, azt csak és kizárólag a következő szezonban tudhatjuk meg, ami két hét múlva csütörtökön, vagyis május 28-án startol majd.


Az Fnatic.LoL:


Korea SeungHoon "Huni" Heo - Top
Korea Kim "ReignOver" Ui-jin - Jungle
Netherlands Fabian "Febiven" Diepstraten - Mid
Sweden Martin "Rekkles" Larsson - AD
France Bora "YellOwStaR" Kim - Support


France Pierre "Steeelback" Medjaldi - Sub


Links: • Fnatic
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Lagardère Sports
  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV