CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

Date 21.05.2015
Az ancients a Facebook oldalán hivatalosan is bejelentette, hogy újra beleveti magát a küzdelmekbe, méghozzá számos ismerősen csengő névvel.


ancients


Az eSport közösségben sokan, akik meghallják az ancients nevet még mindig Magyarország egyik legjobb Counter Strike 1.6, majd Source csapatára a asszociálnak, annak ellenére, hogy a 2010-es ICL5-ön láthattuk őket utoljára szerepelni Spurce-ban. Ezt követően három év szünet következett, amin a Counter Strike széria legújabb részének kiadása tört meg, ugyanis 2013-ban ismételten feltűnt az ancients név, rögtön egy ICL 15 elsőséggel társítva.


A kiváló kezdés után sajnos egy újabb visszaesés következett, mivel legközelebb csupán csak 2014 őszén láthattuk újra az ősöket mégpedig az ICL 22 dobogó alkalmával. Az akkori felállás újfent nem bizonyult tartósnak és egy hónap elteltével feloszlottak, újabb fél éves nélkülözésre kényszerítve a szurkolóikat.


A csendet megtörve, az ancients most megint nekifut a közösség meghódításának, méghozzá is akármilyen nevekkel. A csapatkapitánya Gáspár "Res1st" Péter lesz, aki még a Source-os OBi-t is számos sikerhez vezette. Mellé társult még Magyarország legismertebb CS játékosa Török " KODIAK " Balázs is, aki magával hozta régi játszótársát Kölcsényi "kuLi" Kolost is. Hogy maradjunk az korábbi csapattársak vonalán Res1st is beépítette a saját emberét Sass "dhizzy" Botond személyében. Az ancients ötödik játékosa Kaposvári "V1CE" Csaba lesz, míg ha valaki nem érne rá, akkor Kurunczi "céé" Krisztián fog beugrani a helyére.


A veteránokból álló együttes túlzottan nagy célokat még nem tűzött ki maga elé, de ICL 26-on már biztosan találkozhatunk velük.


Az ancients:


Hungary Kölcsényi "kuLi" Kolos
Hungary Török " KODIAK " Balázs
Hungary Kaposvári "V1CE" Csaba
Hungary Gáspár "Res1st" Péter
Hungary Sass "dhizzy" Botond


Hungary Kurunczi "céé" Krisztián


Links: • ancients
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Lagardère Sports
  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV