CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

Date 21.05.2015
A Team ROCK hivatalosan is bejelentette, azt amit már sejteni lehetett, még pedig az, hogy Bea "FLASH" Viktor a Tricked után náluk folytatja tovább.


Team ROCK


A Team ROCK Counter Strike Global Offensive csapata még WiLD MultiGaming néven egy kisebbfajta felállás változásba vágta a fejszéjét, miután március közepén megváltak Németh "spinner" Ádámtól és Sárosy "ASSA" Márktól is és a helyükre Boda "bodito" Patrik valamint Budai "DEv" Olivér érkeztek.


Ha csak rövid időre is de az addig tapasztalt csapaton belüli problémák elmúltak és fejlődésnek indult az alakulat. Pár hét elteltével immár Team ROCK színekben a teamwork-ből érkezett DEv bejelentette visszavonulását a versenyszintű esporttól, amivel újra négy főre redukálódott a csapat létszáma.


Ezt követően egy hosszú teszt időszak indult, melynek során számos játékos kipróbálásra került, de végül a Tricked Esport-ot elhagyó és új kihívások után néző játékosára Bea "FLASH" Viktorra esett a választás. Ugyan már az ESL SEEC LAN döntőjén is már az új ötöst láthattuk, de a hivatalos megerősítés csupán most érkezett meg.


Az immár hivatalosan is FLASH-t is a soraiban tudó csapatot legközelebb a Balkan Championship Season 2 rájátszásában láthatjuk legközelebb.


A Team ROCK.CSGO:


Hungary Hídvégi "ZEN" András
Hungary Birgány "RAISY" Adrián
Hungary Árvai "boco" Attila
Hungary Boda "bodito" Patrik
Hungary Bea "FLASH" Viktor


Links: • Team ROCK
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Lagardère Sports
  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV