CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

Date 28.05.2014
A házak, hűtési megoldások, perifériális eszközök piacvezető gyártója és fejlesztője, a Cooler Master, bemutatja az új Sirus C Gaming Headset-et.


Cooler Master


A Sirus C eget rengető 2.2 csatornás hangzását a 44mm-es központi meghajtók, míg a mély hangokat mindkét oldalon, a dedikált 40mm-es driverek keltik, így tűéles hangzást és a kirobbanó mély hangokat biztosítva . A beépített USB-s hangkártya és erősítő drámaian erősíti fel a beérkező jeleket, így erősítve a játékok, illetve zenehallgatás élményét. Ráadásként a Sirus C egy a kábelen elhelyezett távirányítót is kapott, amely segítségével állítható a hangerő, a beszélgetés hangereje (csak konzol üzemmódban), illetve elnémítható a mikrofon és átváltható a PC/Konzol mód.Kompromisszumok nélkül


Kialakításának köszönhetően tökéletesen egyensúlyba hozza a kényelmet és a stílust. A Sirus C jövőbe mutató dizájnja, a fehér LED megvilágítású logo és mikrofon, a nagy és kényelmes párnák, amelyek körülölelik a fület, kellemesebbé teszik a hosszas játékperiódusokat is kellemessé. Ehhez a kényelemhez az is hozzájárul, hogy a Sirus C hihetetlen könnyűre lett építve, hiszen a mindössze 465g-os tömegnek köszönhetően akár a több órás játék is kellemessé válik.A Sirus C májustól válik elérhetővé, 27 900 HUF bruttó ajánlott végfelhasználói áron.


Links: • Cooler Master
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport