CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

A WiLD fölényes győzelmet aratott a döntőben a THR felett, melyet mindössze három mérkőzés alatt ért el. Nagyon szépen játszottak a vadak, mi pedig összeszedtük nektek a legszebb megmozdulásokat a döntőről.


Akárhogy is szépítjük a dolgot, a döntőben egyértelműen a WiLD volt az erősebb és a felkészültebb csapat. A THR-nek sajnos nagyon nem jött össze a lépés egyik mérkőzésen sem, és szinte végig hátrányból, vagy épp egyenlőség mellett tudtak csak játszani.


A WiLD mindhárom mérkőzésen erősen tartotta a gyeplőt, nem is nagyon engedték azt el a meccsek során. Még akkor is, amikor úgy tűnt, hogy a THR-nek kedvezne a helyzet, szinte mindig volt megfelelő válaszlépésük, legyen az egy alsó ösvényes több emberes érkezés a reaperek oldaláról, vagy akár egy korai invade Sick-től, ahol neki meg kellett volna halnia, de többek között a szerencse is többször közbeszólt. Mindezek mellett a THR két olyan játékossal küzdött, akikkel nem feltétlenül volt elég idejük gyakorolni, mivel közben már folytak a tryoutok a dzsungeles és támogatói pozícióra.

Nézzük meg tehát a döntő sorozat legszebb pillanatait!Forrás: Esport 1


Links: • Esport1
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport