CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

A Lagardère Sports Hungary Kft. és a WiLD MultiGaming eSport csapat exkluzív marketing együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat főtámogatójává és névszponzorává válik 2019. június 30-ig.


WiLD by Lagardère Sports


2018.03.14-én a Lagardère Sports Hungary Kft. (LSH Kft.) ügyvezető igazgatója Siklósi Csaba és a WiLD MultiGaming csapatmenedzsere Pálfy Tamás írta alá a hazánkban egyedülálló szponzori és együttműködési megállapodást. A megállapodás alapján a csapat marketing és reklámértékesítési jogaival az LSH Kft. rendelkezik a jövőben. A felek eltökélt célja, hogy partnereket és támogatókat állítsanak a csapat mellé. A főtámogatói szerződés értelmében a Lagardère Sports egyúttal a csapat névszponzorává válik. A Lagardère Sports az exkluzív megállapodással szeretné jelezni elkötelezettségét a magyar esport világ felé, a WiLD ezzel a lépéssel az európai és globális piac egyik legerősebb marketing ügynökségét tudhatja a háta mögött támogatóként. A WiLD MultiGaming név WiLD by Lagardère Sports hivatalos csapatnévvé alakul, a jövőben pedig minden hivatalos eseményen ilyen néven szerepel az alakulat. 


WiLD by Lagardère Sports - Siklósi Csaba és Pálfy Tamás


Siklósi Csaba(LSH Kft.) és Pálfy Tamás(WiLD) az új közös mezzel


A felek további célja a magyar esport világ egyik fő formálóelemévé való előlépés, a piac fejlesztése és a csapat nemzetközi vérkeringésbe való csatolása, valamint globális partnerek és kapcsolatok bevonása. A Lagardère Sports & Entertainment a globális piac kiemelkedő sportügynökségeként, a WiLD a magyar esport közösség elismert tagjaként dolgozik egymás mellett a jövőben a magyar esport felemelkedéséért.


 


Kelt.: Budapest, 2018.03.14.Lagardère Sports Hungary Kft. – WiLD by Lagardère Sports


Links: -
written by Bone DaDDyYou have to login!

register now!
login

  • Cooler Master
  • Dombai Sport