firstcomputer dombai benq SLhosting
cmstorm
next events

News

Date 28.05.2014
A házak, hűtési megoldások, perifériális eszközök piacvezető gyártója és fejlesztője, a Cooler Master, bemutatja az új Sirus C Gaming Headset-et.


Cooler Master


A Sirus C eget rengető 2.2 csatornás hangzását a 44mm-es központi meghajtók, míg a mély hangokat mindkét oldalon, a dedikált 40mm-es driverek keltik, így tűéles hangzást és a kirobbanó mély hangokat biztosítva . A beépített USB-s hangkártya és erősítő drámaian erősíti fel a beérkező jeleket, így erősítve a játékok, illetve zenehallgatás élményét. Ráadásként a Sirus C egy a kábelen elhelyezett távirányítót is kapott, amely segítségével állítható a hangerő, a beszélgetés hangereje (csak konzol üzemmódban), illetve elnémítható a mikrofon és átváltható a PC/Konzol mód.Kompromisszumok nélkül


Kialakításának köszönhetően tökéletesen egyensúlyba hozza a kényelmet és a stílust. A Sirus C jövőbe mutató dizájnja, a fehér LED megvilágítású logo és mikrofon, a nagy és kényelmes párnák, amelyek körülölelik a fület, kellemesebbé teszik a hosszas játékperiódusokat is kellemessé. Ehhez a kényelemhez az is hozzájárul, hogy a Sirus C hihetetlen könnyűre lett építve, hiszen a mindössze 465g-os tömegnek köszönhetően akár a több órás játék is kellemessé válik.A Sirus C májustól válik elérhetővé, 27 900 HUF bruttó ajánlott végfelhasználói áron.


Links: • Cooler Master
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

stay connected
twitteryoutubexfiresteamrss
FB2
WiLD_TV
loading

Loading LIVE streams...
ÉLŐ közvetítések betöltése...
sponsors
Cooler Master
MSI
Dombai Sport
Multiplay
TwitchTV
partners
Egymillióan a Magyar Esportért

Magyar Esport TV

League of Legends Magyarország

Counter-Strike Hungary

ESL Hungary

Webinterface

SkinnyDesigns

  • Cooler Master
  • MSI
  • Dombai Sport
  • Multiplay
  • TwitchTV