CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

sponsors

Lagardère Sports - lagardere-se.com
Lagardère Sports

A Groupama Aréna üzemeltetője és a Ferencvárosi Torna Club hivatalos marketing ügynöksége a Lagardère Sports Hungary. Anyavállalata, a Lagardère Group világszerte számos, a Groupama Arénához hasonlóan komplex funkciójú stadiont üzemeltet Brazíliától kezdve Németországon át Szingapúrig. Olyan neves klubokkal áll szerződésben, mint például a Hamburger SV, az Eintracht Frankfurt, a Borussia Dortmund, a Juventus vagy a PSG.

 

Szolgáltatások:

A Lagardère Sports and Entertainment, a Lagardère Group ágazataként integrált, teljes körű megoldásokat nyújt a világ vezető stadionjaiban. Több, mint 15 éves globális tapasztalattal rendelkezik a stadionfejlesztés- és menedzsment terén, és számos nemzetközi stadionberuházásban vállal szerepet. Megoldásai a tanácsadói szolgáltatások, valamint a fenntartható stadionmarketing- és üzemeltetési szolgáltatások teljes skáláját lefedik, a létesítmények tervezési fázistól kezdve a kivitelezésen át az üzemeltetésig. Szakértelmével a létesítmények bevételeinek maximalizálását és az üzemeltetési költségek minimalizálását segíti olyan szolgáltatások révén, mint például üzleti tervezés, névadó jogok értékesítése, üzemeltetés, vendéglátás, rendezvényszervezés, stb.

Cooler Master - www.coolermaster.com

A Cooler Master megalapításakor arra törekedett, hogy a legjobb hűtési megoldásokat szolgáltassa ügyfeleinek világszerte. A húsz éves megalapítás óta folyamatosan törekszik a folyamatos fejlesztések bővítésére annak érdekében, hogy mindig naprakész, vezető technológiákat adhasson át az egyéni és az üzleti felhasználóknak egyaránt. A Cooler Master termékválasztékában megtalálhatóak a hűtők és ventilátorok, számítógép házak, tápegységek, szabályozó panelek és kiegészítők.

Cooler Master
Dombai Sport - www.dombaisport.eu
Dombai Sport

Cégünk 1989-ben alakult és elsösorban kereskedelmi tevékenységet folytatott. Késöbb azonban beszerzési és minöségi problémák miatt a saját készítésü sportruházat gyártását indítottuk el. A gyártási technológiák megismerése után új gépek megvásárlásával a legkorszerübb technikai feltételekkel kezdtük el a kisszériás gyártást. Ennek eredményeként magyarországi forgalmazásra, bérmunkában a KAPPA, a LOTTO és a CONVERSE teamsport mezeit gyárthattuk. Lassan ezek a cégek gyártásukat távolkeletre helyezték át, így a meglévö tudásunkkal és felszerelésünkkel magyar forgalmazók beszállítói lettünk, mint pl: NES, ZICCER, TOTI, DUNASPORT.

A TwitchTV a világ legnagyobb videójáték közvetítöje és chat közössége. Elkötelezettek vagyunk, hogy összekössük azokat az embereket, akik szeretik a játékokat. A TwitchTV-n megtalálható mindenféle videó top játékosokról, versenyekröl, ligákról, valamint az ezekhez kapcsolódó kommentárokról.

TwitchTV

partners

Egymillióan a Magyar Esportért
Magyar Esport TV
ESL Hungary
SkinnyDesigns
Webinterface

multigaming partners

  • Lagardère Sports
  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV