firstcomputer dombai benq SLhosting
cmstorm
next events

sponsors

Cooler Master - www.coolermaster.com
Cooler Master

A Cooler Master megalapításakor arra törekedett, hogy a legjobb hűtési megoldásokat szolgáltassa ügyfeleinek világszerte. A húsz éves megalapítás óta folyamatosan törekszik a folyamatos fejlesztések bővítésére annak érdekében, hogy mindig naprakész, vezető technológiákat adhasson át az egyéni és az üzleti felhasználóknak egyaránt. A Cooler Master termékválasztékában megtalálhatóak a hűtők és ventilátorok, számítógép házak, tápegységek, szabályozó panelek és kiegészítők.

Az elmúlt 25 évben az MSI mindig is arra törekedett, hogy digitális termékeit az "Innováció" és "Stílus" alapértékekre alapozza. Az eredmények kiváló teljesítmény, megbízhatóság, kiváló felhasználói élmény és expresszív stílus. Az MSI alaplapok és grafikus kártyák a világ Top 3 termékei között vannak jelen, köszönve a minőségüknek és maximális termelékenységüknek. A kemény munka vezette őket ahhoz, hogy az iparág egyik legjobban értékesített márkája legyen. Több mint 120 országban 150 millió alaplap felhasználóval és 100 millió grafikus kártya felhasználóval rendelkeznek világszerte. 50 ország, 350 média, közel 8000 díjjal fejezte ki eddigi elismerését az MSI termékek iránt. Az MSI továbbra is úttörő szerepet tölt be az iparágban a globális fogyasztói elektronikai technológia terén, a hardver rajongók, játékosok és átlag fogasztók alapvető igényeit kielégítve.

MSI
Dombai Sport - www.dombaisport.eu
Dombai Sport

Cégünk 1989-ben alakult és elsösorban kereskedelmi tevékenységet folytatott. Késöbb azonban beszerzési és minöségi problémák miatt a saját készítésü sportruházat gyártását indítottuk el. A gyártási technológiák megismerése után új gépek megvásárlásával a legkorszerübb technikai feltételekkel kezdtük el a kisszériás gyártást. Ennek eredményeként magyarországi forgalmazásra, bérmunkában a KAPPA, a LOTTO és a CONVERSE teamsport mezeit gyárthattuk. Lassan ezek a cégek gyártásukat távolkeletre helyezték át, így a meglévö tudásunkkal és felszerelésünkkel magyar forgalmazók beszállítói lettünk, mint pl: NES, ZICCER, TOTI, DUNASPORT.

1994-ben Craig "Wizzo" Fletcher alapított egy szervezetet, ami mostanára egy céggé nőtte ki magát. Ez a cég aztán idővel a legjobb rendezvény szervező, valamint online szolgáltató lett a videójáték iparban. A Hampshire-i kezdetek óta sokminden megváltozott, de egy dolog változatlan maradt, a videójátékok iránti szenvedély. A legkisebb LAN-októl, egészen a legnagyobb videójáték fesztiválokig, az egyetlen vásárlótól, a cégekig a célunk a legjobb szolgáltatás nyújtása. Főbb profiljaink: játék és hang kommunikációs szerverek, hagyományos és közösségi média kezelés, web hotsting és fejlesztés, videójáték versenyek és még sok más.

Multiplay
TwitchTV

A TwitchTV a világ legnagyobb videójáték közvetítöje és chat közössége. Elkötelezettek vagyunk, hogy összekössük azokat az embereket, akik szeretik a játékokat. A TwitchTV-n megtalálható mindenféle videó top játékosokról, versenyekröl, ligákról, valamint az ezekhez kapcsolódó kommentárokról.

partners

Egymillióan a Magyar Esportért
Magyar Esport TV
League of Legends Magyarország
Counter-Strike Hungary
ESL Hungary
Webinterface
SkinnyDesigns

multigaming partners

stay connected
twitteryoutubexfiresteamrss
FB2
WiLD_TV
loading

Loading LIVE streams...
ÉLŐ közvetítések betöltése...
sponsors
Cooler Master
MSI
Dombai Sport
Multiplay
TwitchTV
partners
Egymillióan a Magyar Esportért

Magyar Esport TV

League of Legends Magyarország

Counter-Strike Hungary

ESL Hungary

Webinterface

SkinnyDesigns

  • Cooler Master
  • MSI
  • Dombai Sport
  • Multiplay
  • TwitchTV