CoolerMaster - Make it Yours Dombai Sports TwitchTV
Lagardère Sports
next events

News

Date 20.06.2015
A frissen alapított amerikai szervezet a Renegades bejelentette, hogy leigazolta Óceánia legjobb CSGO csapatát a Vox Eminor-t.


Renegades


A Renegades egy frissen alapított észak-amerikai szervezet, akik korábban a Misfits nevet viselték és a Challenger ligában szereplő League of Legends csapatukban olyan játékosok szerepelnek, mint Alexey "Alex Ich" Ichetovkin és Alberto "Crumbz" Rengifo.


Napjainkban a LoL mellett a Counter Strike Global Offensive számít az egyik legnépszerűbb eSport címnek, ezért nem csoda, hogy a szervezetek kapkodnak a jobb CSGO csapatokért. Így tett a Renegades is, akik a Vox Eminor-t elhagyó ausztrál csapatra azonnal le is csaptak. A több kiemelkedő eredményt is felmutató csapat ezzel egy új szintre lépett, ugyanis ezentúl fizetett profik lesznek.


Egy valami azonban még továbbra is kérdéses, mégpedig a csapat Amerikába költözése. Ez a lépés nagy elkötelezettséggel járna, de a fejlődésük szempontjából nagy segítség lenne, mivel olyan likágban szerepelhetnének, mint az ESL ESEA Pro League, a CEVO profi ligája, vagy a különféle pár napos megmérettetések.


A Renegades.CSGO:


Australia Luke "Havoc" Paton
Australia Chad "SPUNJ" Burchill
Australia Justin "jks" Savage
Australia Aaron "AZR" Ward
Australia Yaman "Yam" Ergenekon


Links: • HLTV
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

  • Lagardère Sports
  • Cooler Master
  • Dombai Sport
  • TwitchTV