firstcomputer dombai benq SLhosting
cmstorm
next events

News

Date 05.11.2016
Három évadot követően az ESL keretein belül idén ősszel ismételten megrendezésre kerül a Southeast Europe Championship!Az ESL közép-európai bajnokságának negyedik évada ezúttal is a korábban már megszokott formában fog zajlani. Ez azt jelenti, hogy Counter Strike Global Offensive és League of Legends játékokban mérhetik össze tudásukat a régió legjobbjai. A verseny összdíjazás ezúttal nem kevesebb, mint €7000, igaz ez két játékra értendő.


Ami a menetrendet illeti a nemzeti kvalifikációk után a nemzetközi csoportkör következik, ahonnan a legjobb nyolc jut tovább a rájátszásba. A play-off-ból három együttes jut ki az offline döntőre, míg a negyedik csapat egy wildcard kvalifikáción vívhatja ki a döntős helyét. A finálé idén Belgrádban kerül megrendezésre a november 25-27. között tartandó GAMES.CON fesztiválon.


A korábbiaktól eltérően a SEEC Season 4-ben League of Legends-ben állnak jobban a magyar csapatok, hiszen a rájátszásba három alakulat is bejutott, míg Counter Strike Global Offensive-ben ez egyetlen csapatnak sem sikerült. A magyar LoL hármas közül (myRevenge, Team Horizon Reapers, WiLD.CoolerMaster) a sorsolásnak köszönhetően sajnos "csak" kettőnek van esélye eljunti Belgrádba. A WiLD.CoolerMaster ötöse a hétévégén egy lépéssel közelebb kerülhet az élő döntőhöz, mivel szombaton délután 16:00 órakor a görög Greek Renesis ellen ragadnak egeret és billentyűzetet a nyolcaddöntőben.


Links: • ESL SEEC
written by johnnieYou have to login!

register now!
login

stay connected
twitteryoutubexfiresteamrss
FB2
WiLD_TV
loading

Loading LIVE streams...
ÉLŐ közvetítések betöltése...
sponsors
Cooler Master
MSI
Dombai Sport
Multiplay
TwitchTV
partners
Egymillióan a Magyar Esportért

Magyar Esport TV

League of Legends Magyarország

Counter-Strike Hungary

ESL Hungary

Webinterface

SkinnyDesigns

  • Cooler Master
  • MSI
  • Dombai Sport
  • Multiplay
  • TwitchTV